Irányítás 1–4.

Az Irányítás című kiadói sorozatban a tervek szerint fokozatosan jelennek majd meg az egyes problémakörökben új ismereteket tartalmazó kiadványok.
Az első négy könyv a következő:
1. Vállalkozás, vezetők és menedzserek,
2. A menedzseri gyakorlat meghatározó aspektusai,
3. Vállalati stratégia,
4. Szervezeti struktúrák.

KINEK SZÓL EZ A KÖNYV?

A könyv a széles szakmai közönséget kívánja megszólítani. A posztgraduális képzések,bátképző tanfolyamok résztvevőinek, doktoranduszoknak és egyéb felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatóknak megkönnyíti e bonyolult problémakör tanulmányozását.
A könyv hidat képez elmélet és gyakorlat között, vállalattulajdonosok, részvényesek, vállalati felső- és középvezetők számára használható. Különböző szakterületek szakemberei számára hasznos, ugyanis a tárgyalt témákat szemléletileg az irányítás mint univerzális jelentőségű tudományterület fogja át.

„A marketingstratégiákat sikeresen alkalmazták az USA-ban, Japánban, és az eltérő politikai, gazdasági környezet és társadalmi légkör ellenére hatékonyak. A szerző által tárgyalt módszerek kreatívak és adaptálhatók. Meglepő a legmodernebb módszerek kiváló ismerete és a vállalatvezetésben való alkalmazásuk posztszocialista országok, elsősorban Szlovákia és Csehország esetében.”
Prof. Dr. M. C. Will. City University Renton, USA

„Eddig még nem találkoztam ilyen széles témakört átfogó, mégis ilyen mély monográfiával. A koncepciója vaslogikával épül fel, és lefedi a vállalkozások és a vállalatirányítás valamennyi területét. Nagy hatással van a szlovák tudományos életre, de mindenekelőtt a vezető beosztású munkatársaknak számára jelent komoly segítséget.”
Prof. PhDr. Teodor Kollárik, DrSc.

„Ez nagyon komoly munka, a szöveg csak az egyik része, a másik, ugyanilyen fontos – a grafikonok és a képek. Önök, akik egy csapatban dolgoztak Štefan Kassayval, tudják, hogy ő olyan dolgokat is meglát, amit mások nem, ő olyan részletekre hívja fel a figyelmet, amelyeket én nem tudok felfedezni. Štefan Kassay győz ebben a könyvben minden egyes képpel, hiszen ez egy műalkotás, nemcsak a szöveg, hanem az egész mű szempontjából. A drágakő elkészült, itt van az asztalon, és nekem nagy megtiszteltetést jelent, hogy részt vehettem a munkában, láthattam, ahogyan ez a könyv megszületik."
Prof. Ing. Ján Košturiak, PhD.

Dr.h.c. prof. PhDr. Ing. Štefan Kassay, DrSc., tucatnyi szakmai kiadvány szerzője, az egyik legsikeresebb vállalkozó. Kiépítette a nemzetközileg elismert, több országban tevékenykedő korporációt, az I.D.C. Holding Rt.-t, amelyben a felügyelőtanács elnöki posztját tölti be. A vállalkozói tevékenységéhez kapcsolódik a tudományos és publikációs munkája is, amit bizonyít ez a kiadvány is. A szerző saját tapasztalatai alapján, az elméleti ismeretivel összhangban vázolja fel a vállalatirányítás úgynevezett szlovák útját. A módszer sikerét bizonyítják az I.D.C. Holding Rt. eredményei is, amely az alkalmazott tudományos ismereteknek is köszönhetően azon kevés vállalatok közé tartozik, amelyek a válságban is megőrizték vitalitásukat, olyan helyzetben, amikor a gyártóvállalatok világmértékű összehasonlításban egzisztenciális problémákkal küzdenek.
Munkája mellett gazdasági diplomáciával is foglalkozik. Tagja az elismert salzburgi Európai Tudományos és Művészeti Akadémiának.

Szerző:
Kassay, Stefan
Kiadás éve:
2017
Információk:
Keménytáblás, díszdobozban
1. kötet: 208 oldal
2. kötet: 140 oldal
3. kötet: 320 oldal
4. kötet: 200 oldal
ISBN:
978 963 693 814 7 Ö
8.000 Ft 5.600 Ft
db
Jelenleg:
rendelhető
Szállítás:
4-5 munkanap
Kártyás fizetés szolgáltatója: Barion