Felhívjuk Kedves Megrendelőink figyelmét, hogy rendezvény miatt, március 23-án csütörtökön, a személyes átvétel csak 13 óráig tart! Megértésüket köszönjük.

Az állandóság változása. Parlamenti választás 2022

Tanulmánykötetünk olyan politikatudományi térfoglalás, amely az olvasó számára új és tisztázó érveléseket és gondolati struktúrákat vonultat fel a 2022. évi választások kapcsán.

A kötet címében írt „állandóság változása” fordulat is azt hivatott kifejezni, hogy immáron 12 éve ugyanaz a kormányzó erő regnál, mégis a rezsim elemei és egymáshoz való viszonyuk folyamatosan változik. Ezért nem csupán választáskötetről beszélünk, hiszen 2022. április 3-a „csak” egy kimerevített pillanata volt mindannak, ami a magyar pártrendszerben, a választói magatartásban, a közpolitika folyamatában vagy éppen a politikai kommunikációs trendekben zajlik.

Ezek a folyamatok nem a legutóbbi kormányzati ciklussal kezdődtek, így folyamatjellegük megértése nélkül aligha lehet megtudni, hogyan szavaznak a magyarok, miért úgy döntenek, ahogy, milyen médiastratégiával lehet őket aktivizálni, és milyen a magyar törvényalkotás szerepe két választás között.

Szerző:
Böcskei Balázs – Szabó Andrea (szerk.)
Kiadás éve:
2022
Információk:
255 oldal, keménytábla, 165 x 235 mm
ISBN:
978 963 556 402 6
4.990 Ft 3.495 Ft
db
Jelenleg:
rendelhető
Szállítás:
4-5 munkanap
Kártyás fizetés szolgáltatója: Barion