Felhívjuk Kedves Megrendelőink figyelmét, hogy az Ünnepi könyvheti kitelepülés miatt, június 5–11. között a rendelések feldolgozása és könyvek személyes átvétele szünetel.

Megértésüket köszönjük!

Léterő–erőnlét. Válogatott vallomások, szépirodalmi, tudományos, közéleti esszék

„Kétféleképpen lehet élni.
Úgy, hogy az ember azt mondja, semmi csoda nincs az életben.
Vagy úgy, hogy ezt mondja: minden csoda. Én ez utóbbiban hiszek”.
Albert Einstein

Léterő – Erőnlét. Két szó, két határozott, céltudatos, dinamikus és pozitív csengésű kifejezés. E fogalmak egy kötet címében céltudatos, dinamikus és pozitív szándékot jeleznek. És amit ígérnek: magyar református lendülettel, kereszténydemokrata szellemben megírt közéleti esszéket és lírai vallomásokat.
A harmadik évezred első évtizedeiben válságok sorozatát éljük. Először jött a gazdasági válság, amely milliókat taszított létbizonytalanságba; követte a migrációs válság, amely a párhuzamos társadalmak megjelenésével alapjaiban kérdőjelezi meg és teszi kétségessé Európa európai voltát, sőt létét; majd jött a vírusjárvány, amely az egész világot térdre kényszerítette. Húsz év, három világválság.
Békefy Lajos kötete arra tesz kísérletet, hogy keresztyén válaszokat és megoldásokat találjon az előttünk tornyosuló problémákra. A szerző tiszteli a múltat, a mában él és a jövőért aggódik. A válságok idején is lámpással mutatja az utat, a sötétségben hirdeti a világosságot, Krisztus Világosságát!
Dr. Semjén Zsolt

Szerző:
Békefy Lajos
Kiadás éve:
2021
Információk:
keménytábla, 277 oldal
ISBN:
978 963 556 154 4
2.950 Ft 2.065 Ft
db
Jelenleg:
rendelhető
Szállítás:
4-5 munkanap
Kártyás fizetés szolgáltatója: Barion