Mindenmentes helyett természetest! Műételek, laborhúsok, élelmiszer-hamisítványok
Kiemelten fontos, hogy rávilágítsunk a legégetőbb gondokra, és hogy az emberiség élelmiszer-ellátásában elért valós, jelentős eredményekre, a tényekre alapozva keressük a megoldásokat. Mindeközben el kell oszlatnunk egyes, ma már gyakran mélyen rögzült tévhiteket az élelmezésbiztonság kérdéseiről. Csak így lehetséges körvonalazni egy megbízható jövőképet, a jelenkor és a következő nemzedékek számára.
Ez a jövőkép alapvetően befolyásolja a magunk és gyermekeink, unokáink sorsát is, hiszen nem mindegy, mi kerül az asztalunkra, fennmarad-e a nemzeti büszkeségünket jelentő magyar konyha, és vajon egészségesen tudnak-e majd élni az utánunk következő generációk.
A könyv célja felvázolni a mesterséges élelmiszerek megjelenésével, népszerűsítésükkel, az indokoltságukkal vagy szükségességükkel és piaci térhódításuk kierőszakolásával kapcsolatos történéseket és tendenciákat.
- Szerző:
- Fazekas Sándor
- Megjelenés dátuma:
- 2024.12.07.
- Információk:
- 176 oldal, keménytábla, 132 x 197 mm
- ISBN:
- 978 963 556 574 0