Mibácsikánk Gondolat Kiadó
Egy pillanat...
GONDOLAT KIADÓ

MibácsikánkA legtöbb embernek vannak meggyőződései – legalábbis addig, amíg ez nem kerül semmibe. Anthony őrnagy, egy meg nem nevezett dél-amerikai ország lázadók és terroristák ellen küzdő hadseregének katonája olyan ember, aki hajlandó megfizetni az árat eszméiért. Amikor egy félresikerült akciót követően egy kislányt talál az állítólag a lázadókat segítő, meggyilkolt szülők házában, sorsdöntő lépésre szánja el magát: hazaviszi őt régóta gyermekre vágyó feleségének.

Grunberg szerteágazó történetének középpontjában négy szereplő áll: egy lány, aki elhagyott lélekként bolyong az élők világában; egy katona, aki szégyenét csak úgy képes legyőzni, hogy folytonosan hősi tettekre tör; egy nő, aki úgy érzi, hogy elhanyagolt feleségként az élet sivárságától csak egy saját gyerek mentheti meg; és a lázadóvezér, akinek számára a forradalom leginkább egy operaelőadáshoz hasonlít, amelyet neki kell vezényelnie.

A Mibácsikánk, e szikár mondatokból építkező, monumentális regény a legmagasabb fokon mutatja fel Grunberg írói erényeit: a könnyedséget, az irónia és az abszurd iránti páratlan érzéket, valamint az emberi természet hajszálpontos megfigyelésének képességét. A könyv a Tirza után újabb mesteri regény az emberi erkölcs alapvető kérdéseiről.

A Könyvesblogon jelent meg ismertető a könyvről.Szerző: Grunberg, Arnon
Fordító: Balogh Tamás, Wekerle Szabolcs
Cím: Mibácsikánk
Információk: 540 oldal, kartonált
ISBN: 978 963 693 751 5
Kiadás éve: 2017
Ár: 4 500 Ft
Kedvezményes ár: 3 150 Ft

Kapcsolódó bejegyzés

Hasonló termékek

Fantomfájdalom

Fantomfájdalom

Grunberg, Arnon
Ínyencek

Ínyencek

Grunberg, Arnon
Tirza

Tirza

Grunberg, Arnon
Anyajegyek

Anyajegyek

Grunberg, Arnon