Időláda Gondolat Kiadó
Egy pillanat...
GONDOLAT KIADÓ

IdőládaSOHA TÖBBÉ FEBRUÁRT!

Jó volna-e, ha képesek lennénk megállítani az időt? Mi történne, ha lenne egy csodálatos ládánk, amelybe nem hatol be az idő, és ahová elbújhatnánk a kellemetlen időjárás, az unalmas órák, személyes gondjaink és a világ bajai elől, hogy majd csak akkor jöjjünk elő, amikor újra minden jól megy a világban? E csábító ötlet megvalósulásának csaknem végzetes következményeit meséli el sok izgalommal és kimeríthetetlen fantáziával Andri Snær Magnason izlandi író fantasyjében.

A kettős cselekményű regény kerettörténetének főhősei mai gyerekek, akik magukra maradnak egy elhagyott és pusztulásnak indult városban. Az események szálai egy ősi legendához vezetnek, mely egy mesés hatalmú királyról és egy szépséges hercegnőről szól. Sigrúnnak és barátainak kell megtalálniuk a kapcsolatot a jelenlegi események és az ősi történet között, hogy rájöjjenek, miként menthetik meg a világot.

Andri Snær Magnason (1973) izlandi írónak eddig kilenc kötete jelent meg, írt mesét, verset és a közeli jövőben játszódó szatírát. Ami az eltérő műfajú szövegeket összekapcsolja, az a szerző kimeríthetetlen fantáziája és humora. Regényei közül a LoveStar már megjelent magyarul a Gondolat Kiadónál. Az Időláda a legutóbbi regénye, mely gyermek- és ifjúsági irodalom kategóriában elnyerte az Izlandi Irodalmi Díjat és a legjobb észak-európai irodalmi műveknek odaítélt rangos elismerést, az Északi Tanács Irodalmi Díját.

A ekultura.hu kritikája a regényről ide kattintva olvasható.Szerző: Magnason, Andri Snær
Fordító: Patat Bence
Cím: Időláda
Információk: Kartonált, 280 oldal
ISBN: 978 963 693 583 2
Kiadás éve: 2015
Ár: 3 450 Ft
Kedvezményes ár: 2 415 Ft

Hasonló termékek

LoveStar

LoveStar

Magnason, Andri Snær
Időről és vízről

Időről és vízről

Magnason, Andri Snær